Запрошуємо усіх бажаючих до участі у Всеукраїнській науковій конференції: «ПЕТРО СТЕБНИЦЬКИЙ В КУЛЬТУРНІЙ ТА ПОЛІТИЧНИХ ТЕЧІЯХ ІДЕЙНОГО УКРАЇНСТВА К. ХІХ‒ПОЧ. ХХ ст.», присвяченій 160-річчю від дня народження П. Стебницького (1862‒1923).

Інформ. лист Конференції

Наукова конференція відбудеться 25 листопада 2022 р. у приміщенні Музею Михайла Старицького (м. Київ, вул. П. Саксаганського, 93).

Форма проведення: змішана.
Офіційні мови конференції: українська, англійська.
Для участі у конференції просимо до 1 жовтня 2022 р. надіслати заявку на електронну адресу: starovoitenko@ukr.net, тел.: 097-659-59-11 (Кузьменко Людмила, секретар). За результатами конференції буде надрукований науковий збірник матеріалів конференції. Оргкомітет залишає за собою право відбору доповідей для включення до програми та збірника. Усім учасникам конференції будуть надіслані запрошення на участь у конференції та програми.

Вимоги до наукової статті:

Обсяг – до 35 тис. знаків у текстовому редакторі Microsoft Word for Windows; шрифт – Times New Roman, розмір шрифта – 14, міжрядковий інтервал ‒ 1,5; абзац– 10 мм; поля – 20 мм.
Оформлення: ім’я та прізвище автора (шрифт – напівжирний); науковий ступінь, вчене звання, посада, місце роботи (шрифт – курсив); ORCID; e-mail; назва статті (шрифт – напівжирний); анотації українською та англійською мовами (не менше 1800 знаків кожна). Посилання – посторінкові (ДСТУ 8302:2015).

Зразок заявки на участь у Всеукраїнській науковій конференції:

«ПЕТРО СТЕБНИЦЬКИЙ В КУЛЬТУРНІЙ ТА ПОЛІТИЧНИХ ТЕЧІЯХ ІДЕЙНОГО УКРАЇНСТВА К. ХІХ‒ПОЧ. ХХ ст.», присвяченій 160-річчю від дня народження Петра Стебницького.

Прізвище, ім’я, по батькові учасника
Місце роботи (навчання)
Посада
Науковий ступінь, вчене звання
Тема доповіді
E-mail
Контактний телефон