Вперше текст дисертації оприлюднений на нашому сайті ДО захисту


Згідно Наказу Міністра освіти і науки України № 758 “Про оприлюднення дисертацій та відгуків офіційних опонентів” від 14 липня 2015 року, офіційний сайт Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України публікує тексти дисертацій та відгуки офіційних опонентів не пізніше ніж за 10 календарних днів до дати захисту, зазначеної в авторефераті.

Першою такою дисертацією стала робота Володимира Івановича МАСЛАКА “Ранньомодерна українська державність в сучасних польській та російській історіографіях” на здобуття ступеня доктора історичних наук, захист якої призначено на 10.00 у четвер 24 вересня 2015 року. З текстом дисертації та відгуками офіційних опонентів, докторів історичних наук Сергія Івановича СВІТЛЕНКА (Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара), Володимира Івановича МІЛЬЧЕВА (Запорізький національний університет) та Олексія Васильовича ЯСЯ (Інститут історії України НАН України) можна ознайомитися на нововідкритій спеціальній сторінці сайту.

Нагадуємо, що автореферати всіх дисертаційних робіт ми почали оприлюднювати ще минулого року на іншій спеціальній сторінці.